Universitetskaya St., 16 Kharkiv, 307/1.
733-79-57
fl@uipa.edu.ua

Удосконалюємо професійну майстерність

Удосконалюємо професійну майстерність

28 квітня 2022 року доцент кафедри іншомовної підготовки, європейської інтеграції та міжнародного співробітництва Ганна В’ячеславівна Корнюш взяла участь у вебінарі з методології викладання англійської мови в умовах онлайн- і дистанційного навчання «Maximizing online learning in the ELT classroom with National Geographic Learning’s LOOK». 

Вібінар було організовано завдяки освітній ініціативі National Geographic Learning і компаніï Лінгвіст. 

Оскільки онлайн- i змішане навчання зараз є нормою, цінність ефективної та надійної онлайн-платформи не може бути перебільшена. На вебінарі було розглянуто, що очікується від онлайн-платформи, аби викладання та навчання залишалися максимально ефективними та успішними; представлено ключові особливості онлайн-платформи National Geographic Learning, яка підтримує серію LOOK; визначено переваги та можливості використання презентацій як навчального інструменту; продемонстровано низку вправ для оптимізації взаємодії та підвищення ефективності навчання онлайн.

Спікером на вебінарі став Алекс Уоррен (Alex Warren) – викладач DELTA, який має 17-річний досвід роботи як учитель англійської мови, тренер і академічний директор. Він проводив семінари та вебінари з широкого кола тем у більш ніж 30 країнах Європи, Африки та Близького Сходу. Зараз Алекс є старшим академічним консультантом з викладання англійської мови National Geographic.

Кожне нове знайомство нашого викладача Ганни В’ячеславівни Корнюш з досвідом Алекса Уоррена додає нових методичних цікавинок у навчальний процес та висвітлюється на внутрішніх науково-методичних семінарах кафедри